Magyar szólások és közmondások- Fábián László

A Magyar szólások egy részét sokan ismerhetik de vajon mindegyiket ismerjük . A könyvből talán újakkal is találkozhatsz ! ( szerk. )

A Mindentudás zsebkönyvek Magyar szólások és közmondások című kötete azzal a céllal készült, hogy alapvető ismereteket közöljön és közvetítsen a szólások és közmondások világából. Változatos, sokszínű és értékre nevelő válogatást kívánunk nyújtani a diákoknak és az érdeklődő felnőtteknek egyaránt. A könnyű tájékozódást az alfabetikus rendezőelv segíti, az egyes címszavak alatt a szólás- és közmondásmagyarázatokon túl példamondatok is találhatók.

A könyv itt megrendelhető ( Libri ) !

A The Hungary Post értéket közvetít . Több száz válogatott értékes könyvet ajánlunk olvasóink számára . Köztük vannak szórakoztatóak és vannak tankönyvek és az üzleti könyveket sem hagyhattuk ki az ajánlatainkból . A szórakoztatás területén is a legjobbakat szeretnénk nyújtani . Sok sok videoklipet osztottunk meg oldalunkon a legjobb előadók legszebb és jobb zenéit . Külön karácsonyi zene ajánlataink is vannak .

A magazinunkban is az értéket tartjuk szemelőt . Olyan cikkeket gyártunk amelyek hasznosak lehetnek a számodra . Van üzleti cikkünk, klímaváltozással kapcsolatos és közéleti cikkeink is születtek .

Épületdiagnosztikai könyv ajánlatunk is érdekelhet !

A könyv segítséget nyújt abban , hogy az épületünket karbantarthassuk . Felismerhetjük a hibákat és utána kijavíthatjuk a megfelelő módszerrel . Több épületdiagnosztizáláshoz szükséges módszerről is olvashatunk a könyvben ! Így biztosan hasznára válik az olvasónak az ajánlott könyv !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...