Jewel E. Ann- Tudom, ki vagy

Flint megtalálja a tökéletes bérlőt a minneapolisi ügyvédi irodája feletti helyiségbe, amely édesanyja halála után üresen maradt. Elle-nek nincs semmi kivetnivalója, és jók az ajánlásai is. És nagyon vonzó. Flint azonban hamarosan rájön, hogy Elle Rodgers, hivatásos zeneterapeuta zenél. Vannak bongók, gitárok, éneklés – és nem Beethoven szól a zajszűrős fejhallgatón keresztül. Az ügyvéd nem kíméli az élénk, folyamatosan dúdoló, nagyon szexi vörös démont, és felmondja a bérleti szerződést. (Tudom, ki vagy)

A könyv itt megrendelhető !

A szerencse azonban Elle oldalán áll, mivel Flint autista fia, Harrison azonnal megszereti őt. Egyedülálló apaként Flint nem tudja felvenni a versenyt a gitárral – és a patkányokkal. Elle patkányokat tart. Ez a nő… Bosszantóan vidám, mindig bele kell kötnie Flintbe – megigazítja a nyakkendőjét, begombolja az ingét, behatol a személyes terébe, és összezavarja. Akkor is… El kell mennie. Egy gyönyörű és tragikus történet bontakozik ki újra és újra kapcsolatukból.

A könyv tele van váratlan fordulatokkal és érzelmi hullámvasutakkal, amelyek rabul ejtik az olvasókat. A karakterek jól kidolgozottak és hitelesek, így az olvasók könnyen azonosulhatnak velük, és elmerülhetnek a történetben. Jewel E. Ann stílusa rendkívül élvezetes és könnyen olvasható, miközben mélyebb érzelmi rétegeket is feltár. A „Tudom, ki vagy” egy olyan könyv, amelyet nehéz letenni, és még sokáig az olvasók gondolataiban marad az olvasás befejezése után. Ha szereted az érzelmes és eseménydús romantikus történeteket, akkor a „Tudom, ki vagy” biztosan tetszeni fog.

A Mihály arkangyalról szóló cikkünk is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...