Modern árazás- Danyi Pál – Rekettye Gábor – Veres István

A könyv átfogó áttekintést nyújt a 21. századi árazási stratégiákról. Bemutatja a legújabb technológiákat és tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni az árazás során. A szerzők mind a vevő ,mind az eladó szemszögéből megvizsgálják az eladásbonyolultságát. A mű hasznos forrás lehet mindazok számára, akik érdeklődnek az árazási stratégiák iránt, legyen az üzletnek a tulajdonosa, marketinges vagy diák. (Modern árazás)

Vecsenyi János vállalkozásfejlesztési coach, is írt véleményt a könyvről. Ennek lényege az volt, hogy sokat nyerhetünk a helyes árazással de még többet veszíthetünk ha,rossz az árazás. Nagyon ajánlja a könyvet mert úgy véli ebből megtanulható a helyes árazás. Felhívta arra is a figyelmet, hogy a műben jó az is, hogy bemutatja a buktatókat is, amiből aztán az olvasó szintén tanulhat és így profitálhat a saját vállalkozásában.

A könyvet itt rendelhetik meg !

A „Modern árazás” című könyv azoknak ajánlott, akik szeretnék megérteni az árazás modern kihívásait és lehetőségeit. Átfogó áttekintést nyújt a legújabb technológiákról és tényezőkről, amelyek szükségesek az árazási folyamat során. Útmutatást nyújt miként tudunk hatékonyan árazni.

Törőcsik Mária A Pécsi Tudományegyetem közgazdaság tudományi karának tanára pedig kezdőknek , a tanulóknak ajánlja ,akik fel akarják fedezni ezt a gazdasági aspektust is. Főleg azért is ajánlja , hogy megismerhesse a könyv olvasó a legmodernebb digitális eredetű hatásokat is. Megismerje, sőt a mesterséges intelligenciával is találkozhat amely szintén formálja a mai világunkat.

A kertművelésről szóló könyvajánlónk is érdekelheti !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...