Tom Hanks – Ryan közlegény megmentése

Steven Spielberg – Az utolsó nagy háború utolsó nagy támadása során nyolc férfi számára a legnagyobb veszélyt egy ember megmentése jelentette. (Tom Hanks)

John Miller hadnagy (Tom Hanks) és maroknyi csapata különleges parancsot kap: életük kockáztatásával hatoljanak át az ellenséges vonalakon, találják meg James Ryan közlegényt (Matt Damon), akinek már három bátyja elesett a háborúban, és élve menekítsék ki a pokolból. A katonák megkérdőjelezik a parancsot. Miért kockáztassák nyolc ember életét, csak hogy egy megmeneküljön? Miközben a háború brutális valósága tombol körülöttük, mindegyikük próbálja magában meglelni a választ… és az erőt, hogy becsülettel, tisztességgel és bátorsággal küzdjön a reménytelen küldetés sikeréért.

Steven Spielberg nagy hatású műve úgy mutatja be a normandiai partraszállást, ahogy azt eddig nem láthattuk. A hatalmas szakmai- és közönségsikert aratott Ryan közlegény megmentése feledhetetlen filmalkotás, amely 5 Oscar-díjat nyert*, köztük a legjobb rendezésért járót.

A DVD itt megrendelhető !

Tom Hanks korunk egyik legjobb színésze . Az ajánlott film mellett még sok más filmeben felejthetetlen alakításokat nyújtott . Ide sorolhatjuk a nemrégiben játszott „A kapitány küldetése” Vagy a „Kör” című filmet is . Az egyik legkedvesebb filmje pedig a „Forrest Gump” volt . És a legek közé tartozik a „Pénznyelő” is . Manapság pedig „Az ember, akit Ottónak hívnak” című filmben szerepelt . Elmondhatjuk , hogy még manapság is igen foglakoztatott színész .

A videoklip ajánlatunk is érdekelhet !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...