Will Smith önéletrajzi könyve

Azt kevesen tudják, hogy Will Smith rapsztár is volt mielőtt a Hollywood egyik csillagává nem lett. A pályafutása valóságos tündérmesének tűnhet az olvasó számára. legalábbis ami az egyik felét jelenti a valóságos történetnek. A Will memoár igazán mélyreható önvizsgálat a színésztől. Egyfajta számvetés arról, hogy mit valósított meg az akaratának erejével. Valamint arról is amiről a cél érdekében kellet lemondania. A kötetben az is megvan, hogy hogyan irányította az érzelmeit a folyamatos magas szintű teljesítésért. E közben meg kellett küzdenie a ránehezedő hatalmas nyomással is.

Mivel önvizsgálatról beszélhetünk ezért a hibáiról is közöl információkat Will Smith, és persze a felmerülő nehézségekről a kudarcairól. A könyv egy utazás a zene és a film világában. Rendkívül bátor stílusban, hiszen önmagunkkal szembenézni az már önmagában is bátor dolog. Ugyanakkor nem lelombozó a memoár hanem rendkívül inspiráló, akárcsak a Főnix madár amely a hamvaiból is újjáéled, újra építi magát.

Korunk egyik nagy filmsztárja semmit nem titkol el a könyvében. Jelzőként a „Szívmelengető” szót használják a kötet ajánlásánál. A memoárból megismerhetjük őt Will Smithst az embert.

A könyv itt megrendelhető !

„Will Smith semmit nem titkol el… A Will szívmelengető olvasmány, amelyen keresztül megismerhetjük a színész, producer és zenész mögötti embert, aki kendőzetlenül vall bizonytalanságairól és traumáiról.” USA Today

,,A legjobb önéletrajz, amit valaha olvastam.” – Oprah Winfrey

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...