Nicolas Cage – Hollywood nyughatatlan csillaga- Keith Phipps

Most egy olyan életrajzi művet szeretnék bemutatni amely korunk egyik nagyon ismert színászének életéről szól. Biztosan kíváncsiak vagytok sokan arra, hogy ki is ő valójában. Már úgy értem, hogy nem mint színész hanem mint ember, vajon hogyan jutott el idáig. Mi ösztönözte, hogy színész legyen? És még sok más kérdés járhat a fejünkben őróla. (Nicolas Cage)

Keith Philipps az újságíró és kritikus pontosan ennek járt utána, hogy megalkossa ezt a könyvet az Oscar-díjas Nicolasról. A könyvajánlók szerint az író beleélve mesél és rendkívül őszintén az aktor életéről és közben bemutatja a változásokat is. Gyakorlatilag mintha végignéznénk egy fejlődési történetet. A portré a szenvedélyes művészről . A történet meglepő és néhol humoros.

A könyv itt megrendelhető !

Az egyik kritikai írásból megtudhatjuk azt, hogy igazából nincs fókuszban Nicolas magánélete csak mint egy felületesen jelenik meg. Inkább a karrierje a lényeg, amely valójában hullámvölgyekkel és emelkedéssel tarkított. Megtudhatjuk és kísérhetjük nagy figyelemmel a kor Hollywoodi változását egészen napjainkig, a streaming világában is barangolhatunk. A könyv szerzője azt is megkísérli, hogy megjósolja milyen lehetőségei vannak a színésznek a jövőben. A kritika végén a cikk írója nagyon ajánlja a könyvet mindenkinek aki szereti az életrajzi műfajt.

Nicolas Cage legutóbbi filmjét mostantól láthatjuk a Skyshowtime streaming csatornáján. A Renfield egy igazi vérfagyasztó és ugyanakkor humoros film . Története : Nicolas Cage a vámpír egy régebbi században szolgájává tette Renfieldet. Neki is különleges ereje van ami akkor jön elő ha bogarat eszik. Az a dolga , hogy gazdájához vigye az ennivalót. Ám megjelennek a napjainkban játszódó jeleneteknél a maffia emberei. És itt kezdődik a film végéig végetnemérő hajsza és küzdelem, összecsapások. Nicolas nagyszerűen adja elő ebben a szerepében is a karaktert.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...