Kyoichi Katayama- Kiáltsd ki a szerelmed, a világ közepén

Kyoichi Katayama- „Négy hónap alatt történt minden, négy hónap – egy évszaknyi idő. Túl gyorsan történt minden és egy lány örökre elment. ” (Szerelmed)

Sakutaro különös utazásra indul: Ausztráliába megy, és magával viszi Aki hamvait, hogy ott szórja szét, a világ közepén. A lány mindig Ausztráliáról álmodott, mindig oda vágyott, ám sosem jutott el álmai földjére, mert mindössze tizenhét évesen meghalt leukémiában. Így kezdődik Sakutaro története, amely során visszaemlékszik az első találkozásukra, a tétova kezdetekre, lassan éledő és finoman kibontakozó gimis szerelemükre, a betegséggel való küzdelemre.

A könyv itt megrendelhető !

Egy keserédes regény a tizenéves szerelemről, a szűnni nem akaró odaadásról és a szívfájdító veszteségről. Egy sohasem feledhető, szívünkben őrzött történet.

A regény minden idők legnagyobb könyvsikere volt Japánban, több mint 4 millió példányban fogyott el. Rendkívül népszerű film, TV-sorozat és manga is készült belőle.

Aligha akad valaki is aki ne élte volna át az első szerelmet. Azt az érzést amit legszívesebben szétkürtöltünk volna az egész világnak. A történet amit a kezünkbe veszünk egy igaz szerelem története és mivel tragikus a vége így ez örök szerelem is. Mert a szerelem csak így lehet örök, ezért írta Shakespeare tragikusra a saját művét a Rómeó és Júliát. Mert ha nem így írta volna akkor úgy lett volna vége a szerelemnek mint ahogy szokott a világunkban. Akik szeretik a megható szerelmes történeteket azoknak ez a könyv egy igazi kincs. (Szerelmed)

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...