Alex Bernfels- Rajziskola kis művészeknek – Rajzolj te is!

A gyermekek ebből a könyvből könnyedén megtanulhatják, hogyan jussanak el először ügyetlen kézmozdulataiktól a céltudatos rajzolásig. Néhány lépésben, egy pár egyszerű alapforma – körök, négyszögek és ovális formák – segítségével megrajzolhatják kedvenc motívumaikat, például egy tűzpiros tűzoltóautót, egy szende királykisasszonyt vagy egy vad oroszlánt. A kis képek kiszínezésével hamar sikerélményre tesznek szert. Így örömüket lelik a rajzolásban, és – akárcsak a korábbi, nagy sikerű Rajzolj te is kötet segítségével – képről képre egyre jobban kedvet kapnak hozzá, fejlődik rajzoló- és színezőkészségük. (Rajziskola)

A könyv itt megrendelhető !

A könyvben egyszerű tippek vannak és még egyszerűbb formák amik segítségével a gyerekek vidám rajzokat készíthetnek. Kör, négyzet és téglalap valamint a háromszög segítségével könnyedén állatokat , épületeket, embereket stb. formázhatnak meg. Tanácsot kapnak az olvasók arra vonatkozólag, hogy milyen ceruzát és papírt használjanak. Minden rajzhoz nagyon részletes leírás is tartozik az instrukciók alapján pedig könnyedén elkészíthetőek a különböző figurák. A könyv végére érve már remélhetőleg a gyermekek ráéreznek a rajzra és komolyabb figurákat is lerajzolnak. A könyv már 3 éves kortól ajánlott.

A rajzolás is egyébként egy olyan tevékenység amely új agypályákat mozgathat meg, így a gyermekeknek a kreativitását is előcsalogathatjuk ezzel a módszerrel. (Rajziskola)

A Meséljetek kuflik társasjáték is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan gyermekeknek szóló könyvet és játékot találhat amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...