Ajándék: Ajándékkártya – Földgömb

Gondolatolvasás helyett válassza a kilencféle mintával, környezetbarát FSC-tokban kapható Libri Ajándékkártyákat, így azokkal a könyvekkel lepheti meg szeretteit, amelyeknek biztosan örülnének! (Ajándék)

Az Ajándék kártya megvásárlásakor tetszőleges összeggel töltheti fel azt, majd átadhatja annak, akit szeretne meglepni vele. Az Ajándékkártya a feltöltéstől számított 12 hónapig érvényes, és a rátöltött összeg bármelyik Libri Könyvesboltban, a libri.hu webáruházban, valamint a Libri Antikváriumban is felhasználható.

Az Ajándékkártya egyenlegét a Libri Könyvesboltokban vagy a libri.hu/ajandekkartya oldalon kérdezheti le.

Az ajándékkártyák egyik legfőbb előnye, hogy az ajándékozott tényleg azt választ amit szeretne, így gyakorlatilag örömét leli benne. Ezért jó ha vessz ajándékkártyát akár karácsonyra vagy húsvétra és egyéb alkalomra. A Libri webshopjában minden könyvet, hangzóanyagot, játékot, filmet, zenét stb. megtalálhatnak a szeretteik. Biztosan akad számukra olyan amit szeretnek. Válassza az ajándékkártyát mert az olvasással gondoskodik a szeretteinek a kreativitásban. A tanulásban is segítséget kapnak, hiszen nagyon sok tankönyv is van az ajánlatban. Válogathatnak a jobbnál jobb társasjátékok közt is.

A meditációk angyalkártyával ajánlója is érdekelheti ! A meditációk segítségével ihletet kaphatsz arra, hogy hogyan old meg az aktuálisan felmerülő feladataidat. S így akár közelebb is kerülhetsz önmagad megismeréséhez. Ha pedig megismerted magad akkor gyakorlatilag ismered a világot, hiszen nem működik senki sem máshogy mint mi magunk.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...