Creed 2 – Blu-ray

Steven Caple Jr.: Családi kötelezettségek és a következő nagy bunyóra való felkészülés között vergődik Adonis Creed, a néhai nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed fia. Adonisnak ugyan vérében van a boksz, de most élete legnagyobb kihívása vár rá, és nem biztos, hogy helyt tud állni, ugyanis olyan ellenféllel kell szembesülnie, akit személyes kapcsolat fűz a bokszoló családjának múltjához. Adonis-nak és Rocky Balboának, apja egykori legjobb barátjának együtt kell szembenézniük közös örökségükkel, hogy megértsék azt, hogy egyes-egyedül a családért érdemes küzdeni. (Creed 2)

12 éven aluliak számára nem ajánlott !

A 2019 ben játszott film manapság a Mafab-on (2024) 84%-on van És ez az érték több mint 460 szavazatból jött össze. A legnagyobb amerikai honlapon az IMDb-n pedig 7.1 pontot ért el a 158 ezer szavazat összesítésében. A hazai kritikusok a Mafab szerint 6.9 pontot adtak a max. 10 pontból. A filmről a nézői vélemények eléggé megosztóak voltak , ám egyöntetűen javasolják a megnézését vagy a DVD és Blu-ray beszerzését. (Creed 2)

A filmben jó néhány nagy név is szerepel : Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Brigitte Nielsen és Tessa Thompson.

A Puliwood kritikája elején megjegyzi, hogy szerintük a Rocky széria kicsit olyan mint maga a főnös ha padlóra küldik ő feláll és folytatja tovább. És persze amikor feláll vagy újból a ringbe száll akkor nagy sikert arat. Szerintünk (The Hungary Post) is helytálló ez a megfigyelés.

A Kaszkadőr 2024 című filmről is írtunk !

You may also like...