Unipatika : Vichy – szépség, ami a termálvízből ered

A híres kozmetikai márka tulajdonképpen a Francia Vichy nevét viseli magán . A márka születésének időpontja 1931-re tehető . A bőrápolási termékek fejlesztője Dr. Prosper Haller volt . A felfedező megfigyelései vezettek a termékek fejlesztéséhez . A termálvíz gyógyító hatással volt a betegek hegeire . Dr. Haller különböző bőrtípusokra fejlesztett krémeket és többféle bőrápolási terméket is kínált . A Vichy termál központban több ezer beteget kezelt sikeresen . A masszázst és a termálfürdőzést ötvözte a modern orvostechnológiákkal . (Unipatika)

Bőrápolás a fürdőben . A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

A kozmetikumok az Unipatikákban elérhetőek. Nem csak a személyes vásárlás során szerezheted be új kedvenceidet, hanem online rendelés útján is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Vichy Termálvízben rejlő erőt kínáló termékek egyre nagyobb népszerűségre tartanak számot. Ez a bennük rejlő 15 féle ásványi anyagnak és nyomelemnek éppen úgy köszönhető, mint a szakértelemnek, melyet a márka szakemberei nyújtanak. Ismerkedj meg a Vichy készítményeivel az Unipatika közreműködésével! Vichy

Az Unipatika a dermokozmetikumokon kívül még egyéb más terméket kínál és szolgáltatásokat is nyújt . A termékek közt megtalálhatjuk a baba és mama, fog és szájápolás,vitaminok és ásványi anyagok a gyógyászati segédeszközöket, intim és higiénia termékek stb. Van lehetőség Budapesten a hűségkártya igénylésre . A kártya további kedvezményeket nyújt a törzsvásárlóknak .

A szakállnövesztő szérumról írt cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...