Verdák 2. hátizsák

20*33 centiméteres cipzáras gyermek hátizsák, elülső részen cipzáras zsebbel. Piros-világoskék, Verdák mintával.

Megrendelés !

Ajándéktárgyak

Libri partner

A Libri oldalon több hátizsák ajánlat is van amit érdemes megtekinteni .

Ez is érdekelheti : Szilaj – Zabolátlanok Blu-ray

Oldalunkon több olyan cikket fedezhet fel a látogató amely érdekelheti . Például vannak publikációink a klímaváltozással kapcsolatban vagy olyan cikkünk is van amely az otthonról szól . Videókat osztottunk meg a szórakozni vágyók számára és könyveket is ajánlunk azoknak akik szeretnek olvasni .

Készítettünk egy bejegyzést a Streaming szolgálatásókról

Manapság egyre több filmgyártó cég csatlakozik a streaming szolgáltatók közé . Szinte már a bőség zavara lesz úrrá a piacon . Érdemes elolvasnod a bejegyzésünket .

A klímaváltozás megfékezése a THpost-nak is szívügye . Több cikket is közöltünk ebben a témában . Az egyik ilyen cikkünk az elektromos repülőről szól . Tudomásunk szerint jelenleg a legtöbb káros anyag kibocsátás a légi járművekből származik . Ez miatt nagy a nyomás nehezedik a piacnak eme ágára . Ezt enyhítheti a hamarosan (2028-ban) üzembe helyezhető elektromos utasszállító repülőgép . Ha érdekel a téma olvasd el cikkünket !

Aki szereti a Japán kultúrát annak ajánljuk az Egy gésa emlékiratai című cikkünket . A film az egyik legszebb ábrázolását nyújtja a gésák életének . Álmok , szerelem és vágyak vagyis semmi különös csak maga az élet . Mégis nagyon megkapó a történet .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...