A vállalkozás mítosza – Miért sikertelen a legtöbb induló vállalkozás, és mit kell tennünk saját üzletünk érdekében? (Könyv)

Michael E. Gerber

Ez a méltán bestsellerré vált kalasszikus átdolgozott és aktualizált változata eloszlatja a saját vállalkozás indításával kapcsolatos téves hiedelmeket. Michael E. Gerber kisvállalkozói tanácsadó és író több évtizedes tapasztalatból származó éleslátással mutat rá, hogy a sokakra jellemző feltételezések, várakozások, sőt még a szakértelem is hogyan állja útját egy sikeres vállalkozás működtetésének.

Megrendelés !
Gerber végigvezet a sikeres vállalkozás életének lépésein – a vállalkozói gyermekléttől a növekedési fájdalmakon keresztül az érett vállalkozói nézőpontig, amely minden sikeres üzlet vezérlő csillaga -, és megmutatja, hogyan használd a franchise-ról tanultakat bármilyen vállalkozásban, akkor is, ha nem franchise-ról van szó. Mindenekelőtt pedig felvázolja azt az életbevágó, ennek ellenére gyakran semmibe vett különbséget, ami aközött mutatkozik, hogy az ember a vállalkozásán vagy a vállalkozásában dolgozik.
A vállalkozás mítosza segíteni fog hatékony és biztonságos módon növelni vállalkozásodat. 

Libri partner

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...