A létező legbiztosabb befektetés – Építs vagyont osztalékból – Lowell Miller (Könyv)

Könyvemben egy egyszerű és magától értetődő módszert fogok részletesen bemutatni, amellyel hosszú távon a létező legalacsonyabb kockázat mellett érhetünk el tisztes hozamot befektetéseinken. Ez a stratégia nem trükk, nem kell hozzá új nyelvet elsajátítanunk, vagy opciókkal, határidős vagy egyéb egzotikus instrumentumokkal spekulálnunk, így mi magunk is képesek lehetünk a megvalósítására.

Megrendelés ! (Libri)

A befektetés észszerű és fegyelmezett terv alapján történő módszeres tőkefelhalmozás, amely azon alapul, hogy a részvények nem pusztán számok, amelyek napról napra összevissza ingadoznak. A részvények tulajdonosi részesedést jelképeznek egy valós és működő vállalkozásban. Stratégiánkkal el kell fogadnunk, hogy befektetéseinket ténylegesen befektetőként – egy valós és működő vállalkozás passzív üzlettársaként – fogjuk kezelni.
A létező legbiztosabb befektetésben megmutatom, hogyan választhatjuk ki a magas osztalékjövedelmet termelő és a piaci átlagokat hosszú távon felülmúló részvényeket. Megközelítésemhez nincs szükség piaci időzítésre, nem kell befektetési guruk szavain csüggenünk vagy a vállalati beszámolók apró betűs sorai között böngésznünk. Könyvemben olyan egyszerű szabályokat fogalmazok meg, amelyeket bármely befektető képes követni.

Lowell Miller, a könyv szerzője

„Befektetők széles köre által követett irányzattá vált napjainkban az osztalékra fókuszáló részvénybefektetési megközelítés, amit jól mutat a világ legnagyobb online könyvesboltja, az Amazon platformján a témában elérhető könyvek ezernél is nagyobb száma. Több mint százat olvastam ezek közül, és A létező legbiztosabb befektetés című klasszikust egyértelműen a legkiválóbbak közé sorolom. Az évekkel ezelőtt írt jegyzeteimet átlapozva meglepve láttam, hogy számtalan iránymutatást fogadtam meg ebből a könyvből, és építettem be a saját megközelítésembe. Akit vonz a gondolat, hogy világcégek osztalékaiból éljen, fontos megállapításokat és hasznos tanácsokat talál ezeken az oldalakon.”
Sólyomi Dávid, az Osztalékból szabadon c. könyv szerzője

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...