Napi útmutatás az Angyalodtól jóskártya

44 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel – Jóskártya

„Ezt a jóskártyát úgy terveztem, hogy naponta emlékeztessen angyalaid szeretetére és jelenlétére. Minden reggel válassz ki egy lapot és tartsd magadnál estig, hogy elmélkedni tudj az angyalok útmutatásán. Ők még aznap eljuttatják hozzád a tökéletes választ a kérdéseidre, felébresztik benned a pozitív szándékot, segítenek a gyógyulásban, és vágyaid…

A Libri oldalán akár regisztráció nélkül is megrendelheti a terméket ! Vásárlásával oldalunkat is támogatja ! Köszönjük a vásárlást ! A jóslás és álomfejtés – jóskártyákat itt találja .

A „Napi útmutatás az Angyalodtól jóskártya” egy olyan kártya, amely segítséget nyújt az embereknek a mindennapi életükben. A kártya Doreen Virtue által készült, és az angyalok üzeneteit közvetíti az embereknek. Az alábbiakban felsorolunk néhány információt erről a témáról:

Az Üzenetek az angyalodtól jóskártya itt megrendelhető !

  • A kártya célja, hogy segítséget nyújtson az embereknek a mindennapi életükben, és hogy megmutassa nekik az angyalok üzeneteit.
  • Doreen Virtue jósnő készítette a kártyát, és az angyalok üzeneteit közvetíti az embereknek.
  • A kártya használata egyszerű: az embereknek csak ki kell húzniuk egy kártyát, és az angyalok üzenetét kell elolvasniuk.
  • Az angyalok üzenetei pozitívak és bátorítóak, és segítenek az embereknek abban, hogy jobban megértsék az életüket.
  • A kártya használata nem igényel különleges képességeket vagy tudást, így bárki használhatja.

Összességében a „Napi útmutatás az Angyalodtól jóskártya” egy olyan eszköz, amely segítséget nyújt az embereknek a mindennapi életükben, és amely az angyalok üzeneteit közvetíti nekik. A kártya használata egyszerű, és bárki használhatja, hogy jobban megértse az életét.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...