Friends- jó barátok-bumm-szívtál-kvízjáték-T-játékok

The Friends – Jóbarátok: Bumm, szívtál! kvízjátékot ajánlunk a Barátok közt tévéműsor rajongóinak, férfiaknak és nőknek egyaránt. A kvízjáték 2-6 játékos számára készült és az átlagos játékideje 30 perc . A játék célja, hogy megválaszolja a műsorral kapcsolatos triviális kérdéseket, és elkerülje a „Bumm, szívtál!” kártyát, ami azt jelenti, mert akkor a játékos pontokat veszít. A kvízjáték tartalmaz egy „Miszlikker” nevű forgó kereket, amely meghatározza, hogy melyik kategóriájú kérdéseket kell feltenni .

A játék lényege

Az a játékos a kezdő, aki a legmagasabb számot pörgeti a „Miszlikkeren”. A játékos megpörgeti a kereket, és válaszolnia kell egy kérdésre a nyíllal jelölt kategóriából . Amennyiben a játékos helyesen válaszol, egy mezőt feljebb lép a Szerencselétrán . Ha a soron következő helytelenül válaszol, ugyanazon a helyen marad a táblán . Ha a játékos olyan mezőre kerül, amelyen egy „Bumm, szívtál!” kártyát kell húzniuk, és követniük kell az utasításokat, amelyek általában pontok elvesztésével járnak . A játék akkor ér véget, amikor egy játékos eléri a „Szerencselétra” tetejét, vagy ha minden játékos válaszol minden kérdésre .

A kép csak illusztráció !

A kvízjáték kellékei

Ez a Jóbarátok társas játék is érdekelhet !

Játéktábla: A játék tartalmaz egy játéktáblát, ahol a játékosok mozoghatnak . „Miszlikker” forgó: A játék tartalmaz egy „Miszlikker” nevű forgó kereket, amely meghatározza, hogy melyik kategóriájú kérdéseket kell feltenni. A játék tartalmaz egy „Szerencselétra” nevű létra alakú pályát, amelyen a játékosok haladnak, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre. A játék kártyákat is tartalmaz a Barátok közt című tévéműsorral kapcsolatos kérdésekkel . A játékban benne van a „Bumm, szívtál!” kártya . A játék tartalmaz játékfigurákat, amelyeket minden játékos mozgathat a táblán . A játék tartalmaz egy szabálykönyvet a játékkal kapcsolatos utasításokkal .

Klikkel-jen a Libri képre és az oldalukon megrendelheti a játékot .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...