Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban (MTI)(Film)

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban – írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.

Az Open Road filmstúdió mozijára 3,7 millió dollárért (1,15 milliárd forint) vettek jegyet, az előző heti kanadai eredményével együtt már 4,2 millió dollárra rúg a jegyárbevétele.
    A Becsületes tolvaj a valaha becsült legkisebb összegek egyikével lett listavezető.
    Az amerikai mozik nagyjából 16 százaléka még mindig nem nyitott ki újra, és hiányoznak az új kasszasikerek is a vetítőtermekből.
    Míg a nagy stúdiók tovább halogatják a bemutatókat, a kis független cégek drámáit és vígjátékait játsszák a mozik: a Robert De Niro főszereplésével forgatott Nagypapa hadművelet második hétvégéjén 2,5 millió dollárt gyűjtött 2260 moziban, ezzel második lett, és amerikai jegyárbevétele 7,2 millió dollárra nőtt.
    A Warner Bros. nyolcadik hete futó Tenetjére ezen a hétvégén még mindig annyian voltak kíváncsiak, hogy 1,6 millió dollárral a harmadik helyet eredményezte a kasszasikerlistán, Amerikában ezzel 50,6 milliósra, a nemzetközi piacokkal együtt 333,9 milliósra nőtt a jegyárbevétele.

MTI 2020. október 18.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...