Újpesti sportkrónika I. – A Dózsa SE születésétől az Újpesti Dózsa első aranykoráig (1950-1964)- Csapó Zoltán – Laszip Gábor (Könyv)

A kép forrása : Libri

Az Újpesti sportkrónika című könyv célja, hogy a 135 éves egyesület egyik legsikeresebb időszakának emléket állítson, illetve, hogy a legfontosabb szervezeti kérdésekre (Milyen elgondolás alapján hozták létre? Miképpen változtatta a politika? Mi vezetett a jogutód általi felszámolásához?) választ adjon.
Természetesen a játéktéren zajló események sem maradtak ki, a kötet havi bontásban mutatja be a pályákon történteket. Adatbankszerűen megemlékezik a tegnapok hőseiről is, hiszen az egyesület megítélésének legfőbb fokmérője a sportolói teljesítmény.
Felsorolás formájában örökíti meg a hazánk színeiben legnagyobb nemzetközi eredményeket elért versenyzők, valamint a magyar bajnokságok és kupák újpesti győzteseinek névsorát.
A könyvsorozat első kötete a Dózsa SE létrejöttétől veszi számba a történéseket 1964 decemberéig. (A könyv itt rendelhető meg ! )

További sport könyvek

<iframe src="https://www.libri.hu/export/prodBann/38.php?p_id=6792" border="0" width="250" height="120" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" style="overflow:hidden;"></iframe>

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...