Még nem választották ki Daniel Craig utódját a következő Bond-filmhez (MTI)(Film)

Még nem választották ki Daniel Craig utódját a következő James Bond-filmhez. Barbara Broccoli, a film producere közölte, hogy ezt csak a Nincs idő meghalni című 007-es film bemutatása után fogják megtenni.

Barbara Broccoli a Nincs idő meghalni című Bond-produkció bemutatásának időpontjával kapcsolatban beszélt erről a Total Film című brit magazin pénteken megjelenő számának adott interjújában. A filmsorozatban Daniel Craig ötször alakította a legendás brit titkosügynököt.
    Bár számos pletyka szerint Tom Hardy lehet a megfelelő jelölt, Broccoli egyelőre kitért a válasz elől. Mint mondta „az ember egyszerre csak egyvalakibe lehet szerelmes”, ha az új film mozikba kerül, és már eltelik egy kis idő, akkor kezdenek el gondolkodni a jövőn. „De egyelőre senki másra nem tudunk gondolni Danielen kívül” – szögezte le.
    Broccoli arra is kitért, hogy ha majd Craig helyébe lép valaki, Bond szerepét ugyanúgy ismét át kell gondolni, mint minden korábbi főszereplő esetében. „Éppen ezért olyan izgalmas és szórakoztató ez a sorozat, a karakter fejlődik. Amikor majd ezen gondolkodunk, az segít megtalálni a megfelelő személyt” – fűzte hozzá.
    A Nincs idő meghalni Cary Joji Fukunaga rendezésében készült, a filmben Rami Malek alakítja Bond ellenfelét. A szereplők között van még Lashana Lynch, Ana de Armas, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whisaw és Naomie Harris is. Az MGM filmstúdió a minap döntött úgy, hogy a pandémia miatt mégsem novemberben, hanem csak 2021 áprilisában mutatja majd be a produkciót.

MTI 2020. október 15.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...