Isaac Asimov- Az alapítvány és a föld

Úgy tűnik, hogy a galaxis sorsa eldőlt már. Golan Trevize aki az első alapítvány tanácsosaként ténykedett, meghozta a döntést. Választott a két alapítvány és Gaia, a kollektív tudatossággal rendelkező emberek közt. Trevíze mégsem elégedett , úgy gondolkodik, hogy a válaszokat a legendás földön , az eredetbolygó felkutatásával találhatja meg.  Társaival, Janov Pelorat történésszel és Blisszel, Gaia képviselőjével nekivág a hosszú útnak. Reméli, hogy e kutatás folyamán megleli az emberiség bölcsőjét. Ahogy világról világra utaznak, a tanácsos és útitársai előtt egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy végül az ősi múlt dönti majd el, milyen lesz a jövő. (Isaac Asimov)

Isaac Asimov kronológiailag utolsó Alapítvány-regényében a szereplőkkel együtt az olvasó előtt is feltárul a Földről kirajzó emberiség története, ahogy mítoszokon és elhagyott bolygókon keresztül az út végül elvezet oda, ahol több mint húszezer évvel ezelőtt minden elkezdődött.

A könyv oldalszáma: 581, Kiadás éve : 2024, Kiadta a Gabo Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft., A könyvet fordította: F. Nagy Piroska. A könyvet e-könyv formában is letöltheti ! Van lehetőség arra is, hogy beleolvasson a könyvbe! Az Alapítvány sorozat minden részét itt szerezheti be !

A Hercegnő és a Sárkány című könyvről is írtunk ismertetőt ! Az oldalunkon sok sok izgalmas történettel találkozhat, amelynek egy részét meg is filmesítették, mint például a hercegnő és a sárkány történetét. Javasoljuk, hogy fedezze fel az oldalunk ajánlatait !

You may also like...