Elisa Kova- Alku a tündekirállyal(Éldekorált kiadás)

Elisa Kova : Alku a tündérkirállyal – Háromezer évvel ezelőtt az emberekre olyan fajok vadásztak akik értenek a mágiához. Egy nap aztán létrejött egy egyezség köztük , ennek értelmében 100 évente a tündérek kiválasztanak egy lányt . 16-17 éves korig az egyik városból Captonból. A cél, hogy ez a lány lesz az új királynéjuk. A 19 éves Luella hálás, hogy néhány éve megmenekült ettől, és lehetősége nyílt arra, hogy az Akadémián minden idejét legnagyobb szenvedélyének, a gyógynövények tanulmányozásának szentelhesse, és a város egyetlen gyógyítójává válhasson.

A Libri oldalán van lehetőség beleolvasni a könyvbe !

Gyógynövényboltjában fáradhatatlanul készíti pácienseinek az erőt adó főzeteket, míg egy napon Captonban meg nem jelenik a rettegett Tündekirály, hogy a város lakói közt megtalálja végre az oly régóta keresett Emberkirálynét. Luella élete fordulatot vessz , minden amit eddig tudni vélt magáról , hazugságnak bizonyult. A tündére küldöttsége Quinnarba hurcolja őt. Luella kénytelen királynévá válni a rideg, de perzselően jóképű Tündekirály oldalán. Minderre szükség van hiszen a birodalmak közti egyensúly csakis így tartható fenn.

Az Elveszt próféciák könyvet itt ajánlottuk !

Elise Kova nagy sikerű sorozatának első része. Hadész és Perszephoné, illetve a Szépség és a Szörnyeteg története ihletett. Tökéletes választás a romantikus fantasy rajongóinak, akik némi fülledtségre vágynak, és a lassan izzó, varázslatos szerelmet keresik. A könyvet az olvasók egyöntetűen jónak találták, sőt mondhatni imádták.

Infók: Elisa Kova

Elisa Kova az USA Today nemzetközileg elismert bestseller írója. Nagyon szeret írni a varázslatos világokról amibe mindig beleviszi a romantikát is. Jelenleg Floridában él . Szabadidejében szeret videojátékozik vagy rajzol . A Huffington Postban találhatunk egy cikket is róla. Ott megtudhatjuk, hogy már kisgyermek korában vonzódott a varázslatos világok után, és ez nem is csoda hiszen szülei mindig felolvastak neki lefekvés előtt. Aztán ez a rajongás átment történetmeséléssé. Már általános iskolásként elkezdte a regényeit írni. Középiskolás korában feladta az írói ambícióit. Az írás iránti érdeklődése csak akkor jött vissza amikor Japánban élt, és egy barátja kezdte ösztönözni. A teljes cikket itt olvashatjátok !

Az információk csak akkor használhatók fel ha megjelölik a forrást The Hungary Post!

Elisa Kova művei : Air Awakens 1.-Ébredő szél , Fire Falling- Lángzuhatag

You may also like...