Legendák kora – Az első birodalom legendái 4.

Michael J. Sullivan a fantasy nagy történetmesélője egy olyan sztorival kápráztatja el rajongóit ahol valószínűtlen hősök vívják meg a csatát az emberiség megmentéséért. (Legendák kora)

Sok sok éven át tartó ádáz küzdelem után végül sikerült az emberiségnek győzedelmeskednie és elűznie a fhreyeket a saját hazájuk peremvidékére. Ám ez a csatározás hatalmas emberáldozatokkal járt, és az az erejük is elveszett.

Ebben a sorsdöntő pillanatban csak egy segítség lehet, Perszephoné. Minden tőle függ . Van egy terve a hősnek amelynek során békeajánlatot küld az egykori szövetségeseinek. Ám ezt a tervet egy árulás meghiúsítja. Így kialakult egy olyan helyzet , hogy a fhreyek győzhetnek , és egy számára drága barát életét is veszélybe sodorhatja. A vezér kénytelen belekapaszkodni egy legendába a boszorkányba és egy már elfeledett dalba valamint egy közönségesnek tűnő kertkapuba… (Legendák kora)

Azért, hogy jobban megértsd a könyvet a szerző Michael J. Sullivan azt ajánlja, hogy előbb olvasd el az előzményeket a Mítoszok korát ,a Kardok korát valamint A háború korát is. A fentebbi Libri linken mindet megtalálhatod és megrendelheted. Létezik ekönyv formában is, ott letöltheted és beleolvashatsz valamint ha megvásárolod az egészet letöltheted azonnal a fizetés után.

Rebecca Yarros Vasláng című regényét itt ajánlottuk ! Az oldalunkon több olyan könyvet is ajánlottunk amely érdekelhet ! Javasoljuk böngéssz nálunk !

You may also like...