Lomhegyi Hédi Kalandok a város alatt 1.

Végre olvasható a legújabb, színvonalas könyvsorozat első része, Az Agatha Christie Könyvklub! Tele izgalmakkal, kalanddal, barátsággal, de természetesen a szerelem sem maradhat ki a történetből. A könyv szereplői hétköznapi gyerekek, akik mind a szüleik, mind a tanáraik szemében problémamentes gyerekek. Jól tanulnak, átlagos családban élnek. (Kalandok a város alatt)

KiadóOldalak számaLegyen ön is Libri törzsvásárló!A könyv ára 2024-benTörzsvásárlói pontok
Kairosz Könyvkiadó Kft.30410 % kedvezmény
Több infó a programról
3325 Ft
A könyv megrendelése a Libri oldalán!
332 pont
1 pont 1 forintot ér , így a következő vásárlásnál ezt a 332 pontot beválthatja !

A történet hét gyerek szövetségéről, barátságáról szól, akik egy közös cél érdekében fognak össze az osztályon belül: hogyan tudnának megszabadulni a pénteki dupla testnevelés órától, mivel egyikük sem kedveli az órát tartó tanárnőt. Az unalmasnak tűnő könyvtári tanulásból egy véletlen folytán izgalmas kalandba keverednek. A Kalandok a város alatt könyvsorozat első részéhez Barsi Balázs OFM írt ajánlót.

Olvasói vélemények röviden: „Hét főszereplő van, és mindegyik annyira szerethető. Nem tudtam közülük választani, hogy ki a kedvencem. „ „Biztosan elolvasom a következő könyvet! Remélem, nem csak két kötet lesz, mert nagyon megszerettem a kis csapatot. Szívesen bandáznék velük!” – molyhu –

További könyv bemutatók:
J.K. Rowling Harry Potter és a bölcsek köve könyv
Evelyn Skye- A hercegnő és a sárkány
Leiner Laura Mindig történik VALAMI a Deákban
Kollár Betti Kosársuli – Visszajátszás
Kreatív szórakozás

You may also like...