Laurie Gilmore A Pumpkin Spice Kávézó könyv

Gilmore regényét sokan hasonlítják a Szívek szállodájához csak sokkal fűszeresebb változatban. Jeanie Ellis azonnal kap a lehetőségen, amikor nagynénje felajánlja neki szeretett kávézóját, a Pumpkin Spice kávézót, hiszen végre megszabadulhat szörnyen unalmas irodai munkájától. Új életet kezdhet, Dream Harbor nevű kisvárosban. Ám a beilleszkedés nem olyan könnyű mint azt képzelhetnénk. (Pumpkin Spice Kávézó)

Gyakori az, hogy nagy ricsajra ébred éjszakánként. És maga a kávézó, hiába olyan kicsi nagy gondokkal jár. Hát még ha valakinek nem teszik és szabotálja vagy legalábbis csak próbálkozik vele. Szerencséjére a kávézó egyik beszállítója a segítségére siet egy szerencsétlen baseballütős epizód után – ráadásul ez a beszállító kifejezetten jóvágású.

KiadóOldalszámBorítóA szöveget fordítottaLegyen ön is Libri törzsvásárló!A könyv ára 2024Törzsvásárló pontok
Pioneer Books Könyvkiadó Kft.287Puhatáblás, ragasztókötött
Bótyik Bettina
10 % kedvezmény
Több infó a programról
5699 Ft
Megrendelés a Librin!
Beleolvasok
A könyv megvásárlásával 569 pontot szerezhet!

Logan Anders legszívesebben selyemtyúkjai társaságában tölti az idejét, elvégre ők az egyetlen nőnemű lények, akik megértik őt. Nem érdeklik a kisvárosi pletykák, és még kevésbé érdekli a helyi kávézó új tulajdonosa, az irritálóan jókedvű, folyton nyüzsgő nagyvárosi lány – csakhogy valamiért képtelen ellenállni neki. A hűvös őszi napok közeledtével mindkettőjüknek döntenie kell. Vajon megéri kimerészkedni a komfortzónájukból, és új, bizonytalan dologba vágni, aminek talán szívfájdalom lesz a vége?

További könyv ajánlataink:
Kasie West Szívességből szerelem
Király Ella Az igazság tüze
Kollár Betti Kosársuli – Visszajátszás
Intermezzo Sally Rooney könyve
Rebecca Yaros Nézz az ég felé

You may also like...