Rebecca Yarros Többet érdemelsz

Grayson Masters hadnagy az Apache helikopteres kiképzés sikeres elvégzésére koncentrál. Most éppen semmi szüksége sem lenne arra, hogy Samantha Fitzgerald elterelje a figyelmét. Sam nagyszájú és mellette szabad szellemű ez pedig nagyon irritáló. Grayson és Sam közt mégis valami élénk szikra gyúlt amelyet egyikük sem tudna letagadni. A lányt éppen elküldték a főiskoláról. Megpróbálja kifürkészi a férfi titkait , és lebontani a köztük lévő falat amit Grayson emelt. (Többet érdemelsz)

Ám ahogy rombolja a köztük lévő falakat saját falai is megszűnnek fokozatosan. Sem nincs még felkészülve arra, hogy megtudja a nagy igazságokat : egy másik nő már régen elrabolta Grayson szívét. Se a lány sema fiú nem engedheti meg magának a szerelmet. És amikor átlépik ezt a határt, és fény derül a titkokra, megtanulják, hogy néha a meghallgatott imák azok, amelyek a poklok poklát járatják meg veled.

Kövesd a sorsukat!
Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! (Többet érdemelsz)

„Csak annyi tudok mondani, hogy… hűha! Egyszerűen hűha!”
-Kim R., amazon.com

„Rebecca Yarros olyan utazásra visz el, aminek során nevetsz, mosolyogsz, sírsz, végül pedig megkönnyebbülten
fellélegzel, és boldog könnyeket hullatsz!”
– Simply Love Book Reviews, goodreads.com

Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

A könyv oldalszáma 407. A regény kiadója a Könyvmolyképző Kiadó Kft.. A szöveget fordította : Papp Fruzsina. A borítója puhatáblás , és ragasztókötéses.

Iron Flame – Vasláng I Fourth Wing I

You may also like...