A vonzás törvénye Kollár Betti könyve

Serenity az anyjával elköltözik egy másik városba, mert talán így elfelejtenek egy tragikus eseményt ami a múltban történt. Az új város helyi egyetemén folytatja tovább tanulmányait a lány . A beiratkozás napján ismerkedik meg Ace-szel. És pont ő az akiről úgy tartják a diáktársai, hogy igazi szívtipró. Ace kihívást érez abban, hogy meghódítsa Serét. A lány azonban dörzsöltebb mint hitte, és nem dől be a bájszövegelésnek. Alkut köt a fiúval, de csak azért, hogy lekoptassa. Ha Ace egy hónapon keresztül nem csajozik akkor megkaphatja őt egy éjszakára. (A vonzás törvénye)

A könyv itt megrendelhető-Libri! I Az E-könyv változat itt tölthető le- Libri! (epub és mobi formátum)

Seré most így ketté osztja a figyelmét. Fel kell dolgoznia magában a múlt eseményeit és közben egyre nagyobb vonzalmat is érez a fiú irányában. És akkor még nem is említettük Rhett-et aki Ace legjobb barátja aki leginkább gúnyosnak és hűvösnek mondható. Különös képessége az is, hogy rosszkor van jó helyen. Ace egyébként egy nagyon vonzó hapsi, de Serének ez így önmagában nem elég. A nagy kérdés az lehet, hogy vajon a fiú csak elcsábítani akarja , vagy sikerülhet megváltoztatni addig amíg mellette van ?

„A történet. A csavar. A szereplők. A srácok. A város. EZ. A. KÖNYV. Az egyik legjobb, legviccesebb romantikus, amit valaha olvastam.” – Egy olvasó véleménye (Libri) A könyvre 64 szavazat érkezett amelynek átlaga 4.7 pont a maximális 5 ből. (A vonzás törvénye)

Kollár Betti : Kosársuli – Újra a pályán

You may also like...