Jóskönyv – Ji King a ma emberének Müller Péter könyve

Müller Péter nagyon szépen fogalmazta meg a könyv igazi célját, valahogy így : „Nem könyvet,hanem egy csodálatos társat szeretnék adni neked” És valóban a szerző minden egyes könyvének van valami szellemi varázsa, és így ennek a műnek is. A neves spiritiszta 20 évig tanulmányozta a Kínai Ji Kinget. Úgy tartják, hogy a világ egyetlen könyve amellyel beszélgetni lehet. Ha kérdezel a könyvtől akkor az bölcs válasszal jutalmaz meg. A hagyomány szellemeknek állnak mögötte akik segíteni szeretnének azoknak akik valamilyen sor problémával fordulnak hozzájuk. (Ji King)

A könyvet e-könyv formában is megtalálhatod.

Több évezredes múltnak örvend ez a könyv és ez alatt sok sok léleknek mutatott utat. A szerző érdeme, hogy ezt a szent és misztikus írást használhatóvá tette a ma embere számára, közelebb hozta a 21. század Európájához. A könyv nem a jövőnkről mesél nekünk hanem sokkal inkább megmondja mi a jó megoldás. Ezek tanácsok, annak érdekében , hogy a kérdezőnek jól alakuljon az élete. Ezért lett a könyv címe JÓskönyv.

A fedőlapon egy titkokat rejtő cinóbervörös ajtó van. Rajta kopogtató. A kopogtatón egy kínai írásjel. Jelentése: „Kettős boldogság”. Itt azt üzeni: boldog annak a könyvnek a szerzője, melyet egy tudásra szomjas olvasó kinyit. És boldog az az olvasó, aki hasznos tanácsokat lel benne. Ketten boldogok. Boldog, aki olvassa. És boldog, aki írta. Ez Müller Péternél mindig is így működik, mindig is úgy állt neki az íráshoz mintha az egy párbeszéd lenne író és olvasó közt. (Ji King)

” A JÓskönyv életem fő műve. Közel félmillió ember életét segíti. Valóságos Nép-könyv lett. Az eltelt évek bebizonyították, hogy a könyv megszólít és hat. Az új kiadásban a használatát igyekeztem érthetőbbé tenni. ” – Müller Péter

A könyv oldalszáma 336. Ábrás illusztrációk vannak benne. A borítója keménytáblás és cérnafűzött. Kiadója a Rivaldafény kiadó.

Emeld a rezgésed Müller Péter: Halhatatlan szerelem és Boldogság könyvek.

You may also like...