Agatha Christie- Halál a Níluson könyv

Az egyik legjobb dolog amit megtehetünk az egy sétahajókázás a Níluson, ám de nem úgy ahogy azt a könyvben olvashatjuk. Hiába van felszerelve és biztosít luxus körülményeket egy hajó ha meghal valaki az utazás közben. És ezen az sem segít ha az utazó társaság elegáns és még izgalmasnak is mondható. Van Agatha Christie regényében a mézesheteit töltő, szerelmes ifjú lány, és meglehetősen zsémbes öregasszony. Minő véletlenség a fedélzeten van egy sokat látott, briliáns magándetektív utazó is. Ez most éppenséggel jól is jön. (Halál a Níluson)

Tehát az idilli utazás közben , és amúgy egy csöndes, enyhe nyáréjszakán a csendet megtöri egy pisztoly hangja. Bár az áldozat túléli a merényletet, a kéjutazás légkörét a forrongó szenvedélyek és a hideg gyanakvás igencsak megrontja. Hercule Poirot, a legendás nyomozó nem tehet mást: kis szürke agysejtjeit az ősi Egyiptom misztériumainak megfejtése helyett a bűntett felderítésének szolgálatába állítja…(Halál a Níluson)

A könyv kiadója : Helikon Kiadó. A könyv oldalszáma: 384. A szöveget fordította: Kosáryné Réz Lola. A könyv puhatáblás és ragasztókötéses. Az E-könyv változata is érdekelheti ! Az E-könyvnél akár bele is olvashat a műbe mielőtt letölti a teljes változatot !

A Halál a Níluson könyv alapján film is készült amelynek a szinkronos előzetesét megosztottuk itt a The Hungary Post oldalon. A film 6.3 ponton áll jelenleg az IMDb-n 194 ezer szavazat alapján. A Mafab Magyar filmes oldalon pedig 63%-ot ért el 306 szavazat alapján.

You may also like...