Kapcsolatteremtés az angyalokkal Kyle Gray könyve

A könyvben azt fedezheted fel, hogy miként tudsz kapcsoltatott teremteni az angyalokkal. Fejlesztheted az intuíciódat is. Megkaphatod az égiek útmutatását és a támogatásukat. Hogy mik akadályozzák a kapcsolatot? A félelem és az a hiedelemrendszer amit nap mint nap táplálunk magunkban. Csakis az segíthet ha elengedjük magunkban ezeket az akadályozókat, és akkor könnyedén tudunk kapcsolatba lépni az angyalokkal. (Kapcsolatteremtés az angyalokkal)

Az E-könyvet azonnal letöltheted a fizetés után. Van lehetőséged beleolvasni a könyvbe! Kyle Gray Emeld a rezgésed !

Kyle Gray egyike az Egyesült Királyság legnépszerűbb angyalszakértőinek. Kifinomult tisztánlátói tudásával átszőtt útmutatója olyan spirituális eszköztárat ad a kezedbe, amelynek köszönhetően megnyílhatsz angyali segítőid előtt, a javadra fordíthatod isteni támogatásukat és tanácsaikat. Ha ott vannak a szerető angyalok velünk akkor az életünk minden területén csodálatos dolgok történnek velünk. A drága lények segítségével megtisztíthatod az energiáidat, egyensúlyba kerülhetsz, és megszerezheted a belső békédet.

Tudd meg:
– hogyan kerülj kapcsolatba a saját őrangyaloddal,
– hogyan kérd ki az angyalok tanácsát,
– miként halld meg égi üzenetüket,
– hogyan érzékelheted őket, és megbízhatsz-e az útmutatásaikban,
– milyen angyaltípusok léteznek, és milyen segítségre számíthatsz tőlük.

,,A léleknek nincs szeme, mégis lát; nincs füle, mégis hall; nincs szíve, mégis érez. Ha lelkibb alapokra helyezzük létezésünket, megtanulunk úgy látni, hallani és érezni, hogy az meghaladja a földi érzékletek hatósugarát. Ekkor vesszük majd észre az angyalokat.”

,,Az angyalok a mi legtökéletesebb példaképeink. Legfőbb törekvésem napról napra, hogy hozzájuk hasonlítsak. Az ő feladatuk, hogy megvédelmezzenek, utat mutassanak és mindenekelőtt szeressenek. Emellett égi gyógyítók is. Azért vannak körülöttünk, hogy elhozzák hozzánk a menny éltető sugarait.” (Kapcsolatteremtés az angyalokkal)

You may also like...