Guillaume Musso- Visszajövök érted

Guillaume Mosso művei az egyik legkeretesebbek közé tartoznak. A „Visszajövök érted” 2022-ben lett kiadva . 24 szavazat alapján átlagosan 4 pontot ért el a max. 5-ből. Az átlag szavazók számát tekintve kiemelkedőnek mondhatjuk ezt az értéket.

Miről is szól a mű : A 30-as éveit tengető Ethan mondhatni nem küzd anyagi gondokkal a vagyonát tekintve egészen tehetősnek mondanám. Ráadásul intelligens, jó képű, híres pszichiáter. De nem a kaparós sorsjegyen nyerte a sikert hanem igazán kitett magáért, küzdött érte. A gyökerek, ahol felnevelkedett az Boston egyik szegény negyede volt. Ott ahol általában kilátástalannak érzik a jövőjüket a lakok. Húszon hároméves volt amikor a döntő lépést megtette: Éppen NewYork-ban kirándultak a legjobb barátjával és annak menyasszonyával, és ott nyomtalanul és hirtelen eltűnt. (Visszajövök érted)

15 év telt el közben amikor Ethan szédelegve ébredt manhattani luxusjachtján egy ismeretlen, vörös hajú nővel az oldalán, és kezdetét veszi egy őrült, rejtélyekkel teli nap, amelynek végén egy ismeretlen férfi lelövi. És ezután…

Guillaume Musso Mert szeretlek című könyvét itt ajánlottuk ! Az íróról bővebben írtunk és közöltünk egy interjú részletet is. Olvasd el! Érdemes !

Az E-könyv itt vásárolható meg és tölthető le azonnal !

Jóvá tudja-e tenni az ember egyetlen nap alatt egy élet tévedéseit?

„Guillaume Musso ezúttal egy vérbeli egzisztenciális thrillert írt.” – Le Figaro
„A Sztárom a párom és az Időtlen időkig finom ötvözete.” – La Voix du Nord

You may also like...