John Scalzi- Zoë története

Most képzeld azt, hogy tizenöt éves vagy, az ősöd már rég halott , és az emberiség legnagyobb árulója ráadásként. A jelenlegi nevelőid viszont hős exkatonák és egy újonnan megalakult kormány vezetői. A te lépéseidet két félelmetesnek tűnő földönkívüli vigyázza, ők a testőreid. A földönkívüliek tőled tanulják egy valóságshow-n keresztül, hogy miként kell élni öntudatosan , intelligensen. (John Scalzi)

Még azt is hozzá kell képzelned, hogy örökre elkel távoznod a szülővárosodból és még a bolygódról is , egy a világ végén lévő új gyarmat kedvéért. Ott újból kell barátkoznod, hogy legyen akivel együtt tengeted az életed. De itt csak vadidegen telepesek vannak. Vajon te mit tennél ebben a szituációban ?

John Scalzi nem osztott meg velünk minden részletet a Roanoke történetéből Az utolsó gyarmat című könyvében, ezért olvasóira hallgatva még egy utolsó, különleges utazásra hív minket a Vének háborúja-univerzumba és a Roanoke-ra, hogy újra átéljük a gyarmat kalandos létrejöttét.

A könyv oldalainak száma : 315. A könyv kiadója az Agave könyvkiadó Kft. A borító puhatáblás. A könyv kiadásának éve 2024. Az ekönyv változatot is megtalálhatjátok. Ott van lehetőség beleolvasni a történetbe. A fizetés után pedig azonnal letölthető a könyv.

John Scalzi Vének háborúja könyvét itt ajánlottuk ! Az oldalunkon ha a keresőbe beírod a Scifi szót akkor több könyvet is találhatsz ajánlatainkban ebben a témában !

You may also like...