Hófehérke 2025- infók

A Disney az eredetileg 2024 március 22-re tervezett Hófehérke premiert elhalasztotta 2025 március 21-re. Az élőszereplős filmben Rachel Zegler játssza Hófehérkét, Gal Gadot ( A színésznő sminkjét közel négy órába telt elkészíteni a forgatások során.-Mafab) pedig a gonosz királynő szerepét ölti magára. Tudhattuk meg a Variety cikkéből. Játszanak még különböző karaktereket magukra öltve : Ansu Kabia, Andrew Burnap (Hófehérke 2025)

A hét törpét újragondolták és gyakorlatilag azt tudhatjuk meg, hogy nem a romantikus szálra fókuszál a történet. Sokkal inkább arra irányul a figyelem, hogy Hófehérke egy vezető egyéniség. A cikkben megjegyzik , hogy Zegler lesz az első Latina aki valaha ebben a szerepben játszhatott. A színésznő egy korábbi Variety cikkben elárulta , hogy a forgatáson eleinte „Ideges” volt a CGI használata miatt. A technológia miatt fura volt számára, hogy egész nap csak egyedül énekelget a forgatáson. A szerepéről pedig ezt nyilatkozta : „Ez egy ikonikus dolog, amivel az emberek igazán törődnek” – mondta Zegler A színésznőt megkérdezték az Éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája premierjén a hófehérkével kapcsolatban. Ő felhívta a figyelmet , hogy nézzük meg mert rengeteg varázslat van a tarsolyban.

IMDb

Rachel Zegler más filmjei : West Side Story, Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája, Shazam! Az istenek haragja, Y2K. A közelgő film a Hófehérkén felül a Megigézve ahol Ellian hercegnő hangját adja.

A kép forrása : YouTube

Az oldalunkon több filmet is bemutattunk. Javasoljuk böngésszen a tartalmaink közt !

You may also like...