A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig

Bojti Andrea könyvében olyan kérdésekre adhat válaszokat mint a sérül e a kapcsolatunk ha rákiabáltam a gyerekre? Normális e ha a gyerek még a második héten is sírva megy be az óvodába ? Lelki sérülést okoz e a babnak ha nem tudom rögtön felvenni ? A könyv szerzője gyermekpszichológusként rengeteg ilyen kérdést kap . A szülök bizonytalanságának az oka , hogy kevés a családban lévő követendő minta. Az újdonsült szülőket ritkábban veszi körül a támogató közösség. Az interneten kutatva válaszokért sem túl eredményes mert egymásnak ellentmondó tanácsokat osztogatnak. Így felmerül a kérdés, hogy hogyan az önismeretet és magabiztosságot, amely elengedhetetlen a gyermekneveléshez. (Magabiztos szülő)

Bojti Andrea klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus valós eseteken keresztül mutatja be a gyereknevelés alapdilemmáit, és igazít el az egymásnak ellentmondó elméletek útvesztőjében. A csecsemő- és kisgyermekkorra fókuszáló könyv gyakorlati tanácsokkal segít a szülői önismeret útjára lépni, hogy képesek legyünk egyre tudatosabban kezelni a hozott mintáinkat és a váratlan vagy elkeserítő gyereknevelési helyzeteket. A szakember beavat számos általa használt gyermekpszichológiai módszerbe is, amelyek elemeit sikerrel alkalmazhatjuk saját családunkban. (Magabiztos szülő)

A könyv 2023-ban jelent meg az Oppen Books gondozásában. A terjedelme 220 oldal. Kartonált és füllel ellátott borító. A könyvnek van egy ebook változata is . Ott van lehetőség fizetés után azonnal letölteni a könyvet . Valamint letölthet azonnal egy részt a könyvből a beleolvasok feliratra klikkelve.

A Tudatos család című könyvet is ajánlottuk az oldalunkon !

You may also like...