A sárkányok háza 1.évad Blu-ray

A sárkányok háza a nagy sikert aratott Trónok harca előzmény sorozata. Habár most már a 2. évadot nézhetik a rajongók a MAX-on , ám akinek nincs hozzáférése a streaming csatornához az is élvezheti már az első évadot a Blu-ray megvételével. 615 perc tiszta izgalom és a fantázia világának élvezete. A Blu-ray Magyar szinkronnal forgalmazott de aki szeretné gyakorolni az Angol nyelvet az Magyar felirattal is nézheti Angol nyelven. Azt hozzá kell tenni, hogy kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott az erőszakos tartalom miatt.

Blu-ray : A sárkányok háza teljes 1. évadát itt megrendelheted ! A Libri 2-5 munkanapon belül otthonába küldi!

Nézzük miről is szól A sárkányok háza: Kétszáz évvel haladunk visszafelé a történetben. Targaryenek uralják a Hét Királyságot de a ház egy polgárháború közeli állapotba kerül. Viserys királynak még nem született egészséges fiúgyermek ezért a helyzetre való tekintettel lányát Rhaenyrát tette meg örökösének. Közben születik az egészséges fiúgyermek ,és ezzel együtt az ármánykodás is kezdetét veszi annak érdekében, hogy a lányörökös ne kerüljön a vastrónra. Mint ahogy az szokott lenni a másik oldalon is zajlik a gonoszság a cselszövés. Közben a sárkányok sem tétlenkednek és lerombolják az általuk teremtett birodalmat.

A sárkányok háza premierje volt az eddigi legsikeresebb a HBO Max fennállása óta. Csak az Amerikai Egyesült Államokban minden egyes rész 29 millió néző tekintett meg. A George R.R. Martin Tűz és vér című könyvén alapuló sorozat kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét beszéli el. A kiadvány tartalmazni fogja az HBO hatalmas sikerű sorozatának mind a tíz részét, több mint egyórányi extrát és két vadonatúj kisfilmet. KÉP: 1080p HD, szélesvásznú 16:9

A Csillagpor című filmről készült cikkünk is érdekelheti !

You may also like...