Agatha Christie- A titokzatos ellenfél

Agatha Christie krimijein mindig csak izgulni lehet. Így van ezzel a művel is amely a „Titokzatos ellenfél” címet kapta az írónőtől. A regény története röviden : Tommy Beresford és Prudence Cowley (barátai csak úgy hívják Tuppence) az első világháború végével nehéz helyzetben találják magukat. Állás nincs, még kilátás sincs rá, viszont valamiből élni kell. Elhatározzák hát, hogy megalapítják az Ifjú Kalandorok Rt-t. Hirdetést is feladnak a lapokban: „Két ifjú kalandor felbérelhető. Jó fizetségért bármit megteszünk, bárhová elmegyünk. Semmilyen észszerűtlen ajánlatot nem utasítunk vissza.”. És aki keresi a bajt, az meg is találja…

A Titokzatos ellenfél itt megrendelhető ! Libri: 2-5 munkanapon belül otthonában találhatja a könyvet.

Első feladatuk Jane Finn előkerítése. Jane öt évvel azelőtt tűnt el, valószínűleg fontos iratokkal. Jane unokatestvére a lányt akarja, az angol titkosszolgálat az iratokat. És Tommyt meg Tuppence-t nem tántorítja el, hogy a nyom régen kihűlt. Belevetik magukat a nyomozásba és útjuk hamarosan keresztezi Mr. Brownét, aki könyörtelen, nagystílű és felettébb titokzatos ellenfélnek bizonyul. (Agatha Christie)

Az írónő művei annyira népszerűek, hogy sokat közülük megfilmesítettek. Többek közt láthattuk filmen a :

  1. Gyilkosság az Orient expresszen
  2. Az utolsó szeánsz
  3. Halál a Níluson
  4. Tíz kicsi indián
  5. Gyilkosság három felvonásban

Egy skandináv krimi ajánlat ! Az oldalunkon több olyan könyvet is ajánlottunk amely érdekelheti ! Javasoljuk, hogy böngésszen az ajánlataink közt. Az oldalunk 15 éve Libri partner !

You may also like...