A Loki második évadára már nem kell sokat várni

A Loki első évada is nagy siker volt de a második szezont sokkal nagyobb izgalommal várjuk . Nem is kell sokat várnunk, ugyanis Október 6. a kitűzött premier napja a Disney Pluszon . A nagy érdeklődést bizonyítja az, hogy az előzetest két nappal ezelőtt Szeptember másodikán adták le és már az nap 80 millió nézője volt . Ez minden tekintetben rekordnak számít . (Loki)

A Loki szereplőkről és készítésről

Tom Hiddleston és Owen Wilson is visszatérnek a második évadra . Az első évad írója, Eric Martin, írta az összes hat epizódot, és Hiddleston és Waldron visszatérnek vezető producereknek . A Loki karakter az első évadban nagyon népszerű volt, és a készítők szerint a második évad még izgalmasabb lesz . Az új évadban új szereplők is várhatóak . Amíg a sorozat első évadának minden egyes epizódja 25 millióból készült el addig a második évad részenként 20 millióból és mivel Angliában forgatták ezért az Adó-visszatérítéssel karcsúsított végősszeg 113 millió dollár . Olvashattunk az ING oldalán. Film

Főszereplő – Tom Hiddleston , Owen Wilson – Mobius M. , Sylvie- Sophia Di Martino, Ke Huy Quan-t , Jonathan Majors – Victor szerepében, Kate Dickie,Rafael Casal, Eugene Cordero (Több hiteles forrás alapján)

A rendezők : Justin Benson és Aaron Moorhead , Zene : Natalie Holt ,

A történetről

Az író Michael Waldron szerint Loki ezúttal sokat változott, az érzelmek területén lett sokkal érzékenyebb . Az egyik rész a díszletekből ítélve a 70-es években fog játszódni .

A Disney vidámparkokról írt cikkünk is érdekelheti !

Forrás : YouTube

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...