Székely István- Lovasiskola 

Lovasleckék kezdőknek és haladóknak. Székely István- Szeretnél megtanulni lovagolni? Ha a válaszod igen, ez a könyv pont neked való. Számos kérdés merül fel a kezdő lovasban, és ezekre sokszor nem is olyan könnyű válaszolni. Milyen öltözéket kell beszerezned, mielőtt lovagolnál? Mi az, amire nem feltétlenül van szükséged? Hogyan közelíts egy lóhoz? Mi is az a lovardai KRESZ? Hogyan maradsz fenn a nyeregben, és ha már itt tartunk: hogyan kell leszállni róla? Mi az az osztályban lovaglás? Mikor kezdhetsz egyénileg lovagolni? Milyen vezényszavak vannak a lovardában? Mikor mehet a lovas terepre, és milyen a jó vágta? (Lovasiskola)

A könyv itt megrendelhető ( Libri ) !

Székely István több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lovasoktatásban, kezdőtől a profi szintig. A Lovasiskola egy gazdagon és nem kevés humorral illusztrált kötet, egy olyan szakkönyv, ami abban segít, hogy a kezdeti nehézségeket könnyebben sikerüljön legyőzni. Megtanít az alapokra, miközben remekül szórakozhatsz. És ha közben egyszer-egyszer elneveted magad, az sem véletlen…
Hát, akkor: „Nyeregbe!”

Szerk.: A lovak az egyik legszebb élőlények amelyekkel együtt élünk. Valaha lovasnemzetként napi szinten éltünk velük és sokkal természetközelibb módon mint azt tesszük manapság. De sokan most is felismerték az értékét a lovaglásnak, sőt van kifejezetten lovasterápia is. Hiszen ezek a csodás lények képesek meggyógyítani a bánatot és a bút. Ez a mű kötelező olvasmány azok számára akik lovagolni szeretnének, vagy nosztalgiázni, feleleveníteni a lovasnép múltját. (Lovasiskola)

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 1

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...