Megváltó szeretet- Francine Rivers

A történet az 1850-es években játszódik A Kaliforniai aranyvidéken. Egy olyan helyen ahol a férfiak a lelküket is eladják az aranyért és a nők pedig a testükért kapják a pénzt, csak azért, hogy legyen pénzük a szállásukra. (Megváltó szeretet)

Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, meg kell mentenie a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Kitartásával szép lassan meg is lágyítja Angel keserű ellenállását, és a lány szíve – akarata ellenére – Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így Angel a menekülést választja… (Megváltó szeretet)

A könyv itt megrendelhető !

A Megváltó szeretet Francine Rivers amerikai írónő legnépszerűbb regénye, Hóseás próféta könyvének modern kori parafrázisa: egy megrendítő történet a szeretetről, amely a legnagyobb viharok közepette sem enged el. A könyv filmváltozatát 2022 elején mutatták be Abigail Cowen és Tom Lewis főszereplésével.

A vélemények alapján az írónő stílusa könnyed és szerethető. Minden részét a könyvnek szépen fogalmazza meg, könnyen érthetően ábrázolja az érzelmeket a tájakat és cselekményeket. Egy olvasó nagyjából úgy fogalmazott, hogy a sok érzelem nagyon felzaklatta az ő szívét is. Összességében minden olvasó azt tapasztalta, hogy letehetetlen a könyv, annyira magával ragadta őket annak története.

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...