CC Catch – Big Time (Videoklip.80)

CC Catch a 80-as évek diszkóinak egyik sztárja volt . Az eredeti neve Caroline Catharina Müller . Dieter Bohlen fedezte fel . A 90-es évek elejével ő is eltűnt az élvonalbeli énekesek köréből . Az új hangzás elavulttá tette az ő zenéjét is . Azonban a 90-es évek vége felé újramixelték a dalait amitől , ha egy kis időre de újra felkapott lett .

A Big Time Már a Bohlen nélküli korszakból való . A Holland énekesnő George Michael menedzserével Simon Napier Bell-el ismerkedett meg és így szerződött a Polygram kiadóhoz .

Egy ideig amíg a jógaoktató férje volt jógázott is és meditált . Azonban mára már elvált a férjétől . 1999-óta Németországban él . Forrás – Wikipedia De 2015-ben már arról számoltak be az újságokban,hogy Angliában él . 🙂 Szóval ez változó !!!

Zene / film

CC Catch a Femina szerint a Facebook oldalán és az Instán is eléggé aktív személyiség.

A babanyugtató zenei válogatásunk is érdekelheti ! A zenei listánkon többek közt szerepel Top Gun -Maverick egy nagyon szép betétdala a Shindler listájából és a Pearl Harbor egy betétdala . Mindegyik egytől egyig szimfonikus filmzene . Ez a legalkalmasabb arra , hogy megnyugodjanak a babák és könnyen elaludjanak . Illetve beleérthetjük a felnőtteket is . Tehát ez a válogatás az egész családnak jót tesz . Egyszerűen csak kezd el hallgatni és a lista automatikusan lép tovább a következő zenére .

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...