Little Mix – Secret Love Song ft. Jason Derulo

A „Secret Love Song” a Little Mix, egy brit lánycsapat által kiadott dal, amelyen Jason Derulo énekes-dalszerző vendégéneke van. A harmadik kislemezként jelent meg a csoport harmadik stúdióalbumáról, a Get Weirdről a Syco Records és a Columbia Records gondozásában. A kislemezt Derulo, Jez Ashurst, Emma Rohan és Tich közösen írta. Lassú ballada, amely dübörgő basszusgitárból és melankolikus vonósokból áll. A dal szövege egy titkos szerelmi kapcsolatról szól, amelyet az énekesek szeretnék, ha nyilvánosságra tudnának hozni. A dal videoklipjét Frank Borin rendezte, és Londonban forgatták. Little Mix és Derulo először adták elő élőben a „Secret Love Song”-t a 2015. december 5-i Capital’s Jingle Bell Ball-on.

Little Mix együttes egy brit lánybanda, amely 2011-ben alakult a The X Factor című tehetségkutató műsor nyolcadik évadjában. Az együttes tagjai: Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall és Perrie Edwards. Az együttes több sikeres albumot és dalt jelentetett meg, és számos díjat nyert, amely magában foglalja a Brit Awards-t és az MTV Europe Music Awards-t. Az első lánybanda, amely megnyerte a The X Factor-t, és azóta is az egyik legnépszerűbb lánybanda a világon. Az együttes zenéje pop, R&B és dance stílusokat ötvöz, és szövegeik gyakran a női empoderment témáit érintik. A lánybanda rajongótábora hatalmas, és az együttes tagjai aktívan részt vesznek a közösségi médiában, hogy kapcsolatot tartsanak rajongóikkal.

A Little Mix legutóbbi albuma a „Running Away” című dalukat tartalmazó album, amely 2023. augusztus 19-én jelent meg. Az album megjelenése miatt Leigh-Anne Pinnock New York-ba utazott, ahol részt vett Jon privát fellépésén.

A kép forrása : Youtube

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...