Tedd meg, ha félsz is! (Könyv)

Joyce Meyer

Félelmet keltő helyzetekben bölcs dolog megkérdezni Istentől, miért reagáltál úgy, ahogy, és aztán figyelni és várni, mit szól a szívedhez. A válasz érkezhet azonnal, de telhet hosszabb időbe is, viszont ha törekszel megérteni saját magadat, rá fogsz találni az igazságra, az igazság pedig szabaddá tesz (János 8:32).

Hadd biztassalak: ne hagyd, hogy a félelem ide-oda rángasson; ne tűrd el! Az sem jó, ha egész életedben másokat okolsz a nyomorúságodért. Vállald fel a felelősséget a problémáidért, nyisd meg a szívedet Isten előtt, és Ő segít fényt gyújtani a sötétben – olyan helyzetekben, amelyeket nem értesz. Ha megérted, mi a félelem, és hogyan működik, megszabadulhatsz tőle.

A könyv első része segít megérteni a félelmet, és felismerni, hogyan munkálkodik az életedben. A második rész segít szembeszállni vele. A harmadik részben pedig megtudod, milyen gondolkodásmód hozza el a szabadságot a leggyakoribb félelmektől, amelyekkel szembesülnek az emberek. Az a szívem vágya, hogy a könyv olvasása és áttanulmányozása nyomán átéld a félelemtől való szabadságot.

Megrendelés!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...