Izmosabb, szálkásabb, erősebb – A férfi testépítés tudománya – Michael Matthews (Könyv)

A kép forrása : Libri

Ha a lehető leggyorsabban szeretnél izmos, szálkás és erős lenni, de nem rendelkezel szerencsés genetikával, és nem akarsz szteroidokat szedni, rengeteg időt tölteni a konditeremben és nevetséges összegeket költeni táplálékkiegészítőkre… akkor ez a könyv neked szól.

A könyvből megtudhatjuk…
Melyik a 7 legnagyobb legenda és hiba az izomépítéssel kapcsolatban, ami miatt satnyák és gyengék maradunk, és még frusztráltak is leszünk. (Ezeket a hazugságokat terjesztik a magazinok és számos edző is.)
Hogyan táplálkozzunk úgy, hogy izmot építsünk, zsírt veszítsünk és egészségesek legyünk… miközben azt esszük, amit szeretünk (igen, akár egyes „guruk” által „nem tisztának” titulált ételeket is)… és soha ne éhezzünk, sóvárogjunk vagy érezzük úgy, hogy „diétázunk”.
Milyen edzéstervet kövessünk, hogy az erőfeszítéseink maxi­málisan megtérüljenek, és nagy, izmos mellkasra, széles, V alakú hátra, kemény, erős lábakra és dagadó karizmokra tegyünk szert… mindezt heti 3-6 órás konditermi edzéssel… olyan edzésekkel, amelyek feltöltenek energiával, nem pedig leszívnak. (A Libri sportkönyv ajánlatai!)
Melyek a legszükségesebb táplálékkiegészítők, és hogyan ismerjük fel az áltudományos átveréseket és a nagyzoló marketing­fogásokat.
Hogyan nyerjük meg a „belső játszmát”, és tanuljunk kellő fegyelmet álmaink formájának eléréséhez (és ezt még élvezzük is!).
Hogyan szálkásodjunk, miközben minden héten „csalunk” egy kicsit, és elcsábulunk egy-egy tészta, pizza vagy fagyi erejéig.

A lényeg, hogy anélkül érjük el a „hollywoodi álomtestet”, hogy e körül forogna az életünk – nincsenek hosszú, konditeremben töltött órák, nincs éhezés és nincs fárasztó kardiózás, amitől szinte már rosszul leszünk.
Szerezd meg ezt a könyvet most, és indulj el máris az izmosabb, szálkásabb és erősebb éned felé!

Megrendelés!

Mennyire tetszett a cikk ?

Kattintson a csillagra az értékeléshez !

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Még nem szavaztak. Lehetsz te az első !

You may also like...