Velünk véget ér Colleen Hoover regénye a szerelemről

A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni. Tartalom: Van az életben , hogy az okozza nekünk a legnagyobb fájdalmat aki szeret. Lily nem mondhatja el magáról, hogy könnyű lenne az élete, ám ezt ellensúlyozta azzal, hogy mindig keményen dolgozott. Az álmait akarja megvalósítani a szorgos munka által megkeresett javakból .Még a szülőhelyét is amely Maine államban volt , elhagyta az ügy érdekében. Azt is fontosnak tartotta, hogy egyetemi diplomát szerezzen. Bostonban aztán egy saját vállalkozásba kezd.

Az idő szépen csendesen múlt mígnem szerelembe esik Ryle Kincaid-ba aki idegsebészettel foglalkozik. A szerelem Lily életét egyből a boldogság állapotába taszítja. A férfi magabiztos de társul ez a tulajdonság a makacssággal ami olykor átcsaphat egy arrogáns viselkedési formába is. Szorult azért belé némi érzékenység és okosság is, meg aztán ő szereti Lilyt. Az viszont probléma a férfi esetében , hogy viszolyog a kapcsolatoktól.

Lilyt viszont nem csak ez az új kapcsolat zavarja meg hanem az első szerelem Atlas Corriganre iránt is, oly annyira , hogy nagyon sokat gondol rá. Ő volt a lelki társa és egyben a védelmezője is. Atlas most újból feltűnik a lány életében, így bonyolítva a történet menetét. Veszélybe kerül az a kapcsolat ami Ryle és Lily közt kialakult, romba dőlhet minden amit közösen létrehoztak. Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. (Velünk véget ér)

A könyv a Libri heti sikerlistájának a 7. helyezettje. 274 en véleményezték amiből kialakult a 4.6 pontos átlag.

Velünk véget ér film

A regényből egy film is készült. Az IMDb-n 6.6 pontot ért el 32 ezer szavazó átlagát tükrözve. A Mafab oldalon pedig 72 %-on áll jelenleg 43 szavazat alapján. Szereplők: Blake Lively, Jenny Slate, Emily Baldoni, Justin Baldoni, Kevin McKidd, Amy Morton, Alex Neustaedter, Robyn Lively

Vallomás a szerelemről Müller Péter könyve !

You may also like...