Egy párizsi apartman- Guillaume Musso könyv

Mint ahogy a címben is megtalálhatjuk Párizsban játszódik Guillauma Musso regénye. Az apartman egy zöldellő fasor végén megbúvó műteremlakás. Madeline itt szeretné kipihenni magát ebben a kis lakásban. Egy félreértés miatt azonban a fiatal londoni rendőrnő mellé betoppan Gaspard, az emberkerülő író az Egyesült Államokból, aki magányt keres az íráshoz. Tehát igazából nincs választásuk, és megosztják a helyet egymással. Valószínűleg csak néhány napról lehet szó, azt gondolták azt kibírják.

 A műhelyt még mindig áthatja korábbi tulajdonosa, a híres festő, Sean Lorenz színek és fények iránti szenvedélye. A művész képtelen volt újra talpra állni, a fia meggyilkolása után összetört. Egy év telt el a művész, három képet hagyva maga után örökségül, de azok eltűntek. A festő páratlan tehetsége és tragikus sorsa nem hagyja nyugodni Madeline-t és Gaspard-t, akik közösen erednek a remekművek nyomába. Ahhoz azonban, hogy megfejtsék Sean Lorenz valódi titkát, saját démonaikkal kell megküzdeniük egy drámai nyomozás során, amely örökre megváltoztatja az életüket.

Guillaume Musso könyveit Franciaországban de még a világban is nagyon szeretik. Ez a könyv is 40 nyelven jelent meg.

A könyv oldalszáma: 352 . A kiadás éve 2024. A művet fordította Sárközy Éva I A könyvet le is lehet tölteni fizetés után itt !

Musso könyvek : Mert szeretlek, Visszajövök érted

Az oldalunkon több hasonló könyvet is ajánlottunk ! Böngésszen nálunk !

You may also like...