Zséda Fantom videó

Zséda legújabb videója a „Fantom”, egy erős diszkóhimnusz, amely friss színt visz a popzene világába. A dal a modern elektronikus zene és a klasszikus diszkó elemeit ötvözi, így egyedi hangzást teremt.

Videó és zenei stílus: A „Fantom” videója vizuálisan lenyűgöző, tele van dinamikus képekkel és élénk színekkel. Zséda stílusos megjelenése és energikus táncmozdulatai kiemelik a dal szórakoztató jellegét. A zene ritmusa magával ragadó, ami tökéletesen illik a diszkó stílushoz, és arra ösztönzi a hallgatókat, hogy táncra perdüljenek. Tematika : A dal szövegei a szerelem és az elveszett érzéseit járják körül, egyfajta nosztalgikus hangulatot árasztanak. Zséda hangja érzelmekkel teli, ami még inkább felerősíti a dal mondanivalóját. A „Fantom” nem csak egy zenei produkció , hanem egy érzelmi utazás is, amely sokak számára rezonálhat.

A dal megjelenése óta pozitív visszajelzéseket a közönségtől és a kritikusoktól is kapott. Sokak szerint Zséda új dala nem csak szórakoztató , hanem inspiráló is, ami újra felfedezteti a diszkó műfaját a fiatalabb generációval. Ez a produkció tehát nem csak egy újabb sláger, hanem egy figyelemfelkeltő alkotás, amely bemutatja az énekesnő sokoldalúságát és kreativitását.

Zséda elmondása szerint a videó koncepciója a dal érzelmi mélységére épült, így a rendező és a kreatív csapat közösen dolgozott azon, hogy a vizuális elemek kifejezzék a dal mondanivalóját. A forgatás során különböző helyszíneken dolgoztak, hogy változatos háttereket biztosítsanak a felvételekhez.

További zenei ajánlatunk:
Sárközi Anita-Elképzelt szerelem
Club 54 – Mégegyszer
Tóth Andi – A parkban
Carpe Diem – Álomhajó
Kylie Minogue 2024- My Oh My
Little Mix – Secret Love Song
ft. Jason Derulo
Sári Évi – Ez a város

Zséda „Fantom” szövege


Volt, mikor kérdés nélkül vágytam rád. És volt, hogy az érintésem nem talált. Túl vagyok rajtad, ajkad nem kísért. Nézd, ez a szédült tánc is véget ért! Fátylat rá! Sírni nincs miért!

Mint egy fantom, A szerelem köztünk járt, Hallom a léptek visszhangját. Hordom a nyomait büszkén. Az élet úgyis megy tovább. Fantom, A szerelem megkísért, Felkér, majd visszahúzza kezét. Fáj még a helye a szívben, De élni kell tovább A tegnapután.

Volt ezer gyilkos csók meg szép halál. És volt, mit a lélek máshol nem talál. Nincs tovább, nincs több tánc, csak állunk, nézd! Szép, ahogy hullik szét most minden rész. Fátylat rá! Te se bánd! Hátrahagyom ami nehéz!

Mint egy fantom, A szerelem köztünk járt, Hallom a léptek visszhangját. Hordom a nyomait büszkén. Az élet úgyis megy tovább. Fantom, A szerelem megkísért, Felkér, majd visszahúzza kezét. Fáj még a helye a szívben, De élni kell tovább A tegnapután.

Élni kell, élni kell, élni kell tovább! Élni kell, élni kell, élni kell tovább!

Mint egy fantom, A szerelem köztünk járt, Hallom a léptek visszhangját. Hordom a nyomait büszkén. Az élet úgyis megy tovább. Fantom, A szerelem megkísért, Felkér, majd visszahúzza kezét. Fáj még a helye a szívben, De élni kell tovább A tegnapután. A tegnapután.

You may also like...