Karády Anna A kegyúr könyv

Fékezhetetlen ambíció és Lángoló szenvedély. Ez a történet egy ismeretlen férfiról szól, aki a 15.-ban egy eldugott falúban született. A parasztfiú azonban nem elégedett azzal, amit a sorsa kínál, és nevét halhatatlanná akarja tenni. (A kegyúr)

KiadóOldalak számaBorítóLegyen ön is Libri törzsvásárló!A könyv ára 2024A könyv vásárlásával szerezhető pontok
Gamma Kiadó437Keménytáblás10 % kedvezmény
Több infó a programról
6649 Ft
A könyv megrendelése a Librin !
664 Törzsvásárlói pont

Tanúi lehetünk egy titokzatos szerelemnek, amely a török félhold árnyékában bontakozik ki, majd megelevenedik a Hunyadi-ház által irányított birodalom, tele politikai intrikákkal és pénzügyi játszmákkal. A történet középpontjában áll egy ambiciózus fiatal , aki vágyait utat tör magának a királyi udvarban. Ő maga az akarat és és a törekvés megtestesítője. Szíve tele van becsvággyal és szenvedéllyel, de még az ország leggazdagabb főuraként sem talál nyugalmat- világraszóló álmokat kerget. Vajon lehet e az első szerelem az utolsó is egyben? És vajon a cél szentesíti e az eszközt ? (A kegyúr)

„Gyönyörű köntösbe bújtatott, mesteri írás! Számomra Anna, mint magyar szerző eltérően máshogy ír más magyar íróktól, tetszenek a kifejezései, régi szóhasználata, ahogy lelket önt a könyvbe és ez rám, mint olvasóra hat, elér!” – Egy olvasói vélemény részlet molyhu-

További könyv ajánlataink:

Karády Anna A füredi lány

Edith Eva Eger
A balerina

Neil Gaiman Északi mitológia

Leiner Laura Maradj velem

Náray Tamás Apám szerint

Bencze Blanka Pulcsiban alszom

You may also like...