Náray Tamás Apám szerint könyv

Apa csak egy van. Ő az aki támogatja a gyerekeit és a párjával együtt példát mutat nekik. Megosztja velük a tudását, hogy ők is boldogulhassanak az életben. Náray Tamás apja ilyen volt és a szerző neki állít emléket ebben a könyvben. (Apám szerint)

A Náray család története a viharos 20. századi magyar történelmet tükrözi, miközben a könyv lapjain egy olyan ember képe rajzolódik ki, akinek az életét a megalkuvás helyett az egyenesség, a tisztesség, az igazmondás és a felelősségvállalás határozta meg. Példaértékű hiszen manapság ritkaság az, hogy mind az öt jellem meglegyen egy helyen.

KiadóOldalszámBorítóÉrtékeltség (Libri)A könyv ára(2024)Libri törzsvásárló
Libri Könyvkiadó Kft.400Keménytáblás, védőborítóval4.6 csillag
7 szavazat alapján
5129 FT
Libri előrendelés
10 % kedvezmény
Regisztráció

„Apám szerint az élet értelme maga a cél. Ha nincs, akkor csak kihúzzuk valahogy a halálunkig.Évezredek óta megállás nélkül kutatják a világ legnagyobb és legelszántabb gondolkodói a sumeroktól az ókori görög filozófusokon át a ma élő társadalomtudósokig az élet általános értelmét.És nem találják.
Vannak persze elképzelések, felállított tézisek és teóriák, magyarázatok, sőt rá is fogják erre-arra időnként, legtöbbször az emberi reprodukciót vagy éppenséggel az ahhoz kapcsolódó érzelmeket – úgymint szeretet, szerelem, vágy – meg is nevezve, de végül is ez mind-mind csak igazolgatás.
Az élet valódi és általános értelmét ugyanis azért nem találta eddig senki, mert nem is létezik.
Ehelyett minden egyes ember életének saját értelme van. Olyan, amilyet ő ad neki. Olyan, amilyet csak ő képes adni neki. És amelyet mindenki másnak egyszerűen csak tudomásul kellene vennie.”
(Apám szerint)

További könyvajánlataink:
Arnold Schwarzenegger Tedd magad hasznossá
David Goggins Nincs hatalmad felettem
Bencze Blanka Pulcsiban alszom
Kim John Payne Melegszívű fegyelmezés
The Hungary Post

You may also like...