A katedrális Ken Follett könyve

Kingsbridge-sorozat I. : A regény igen nagy , több száz évet felölelő Kingsdridge kisvárosban kezdődő történet. A 12. században járunk. Egy Benedek-rendi szerzetes aki tehetséges és vannak ambíciói, Philip-nek hívják az lett a célja, hogy az apátság számára felépíttessen egy templomot. A világ legnagyobb gótikus katedrálisa lesz amikor elkészül. (A katedrális)

A regényt E-könyvet is letöltheti itt Epub vagy Mobi formátumokban- Libri!

Az építőmesterének Tom a neve. Egy kreatív szakember , és a fantáziája is szabadon engedve szárnyal. Ő építi a 123 méter magas tornyot, és ez a monstrum sok évszázadon át lesz a város büszkesége. Amikor ez a történet kezdődik ép egy polgárháború dúl . Az építés megrendelőjének Philipnek meg kell küzdenie a rendjének szűklátókörűségével ahhoz, hogy az álmai építménye megvalósuljon. De az emberi irigység is jóformán akadályozója ennek az építkezésnek.

Vér, ármány és szerelem, zsarnokság, hűség és árulás – A katedrális filmszerűen pergő, sodró lendületű cselekménye életre kelti a régi Angliát, ahol a 12. századi embereket ugyanolyan érzelmek mozgatták, mint a 21. századiakat.


Ken Follett legnépszerűbb regénye megjelenése óta több mint egy millió példányban kelt el. A könyv 972 oldalas. A regény kiadója : Gabo Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.. A borítója keméyntáblás és védőborítóval van ellátva. A szöveget fordították: Kézdy Beatrix,Recski Ágnes, Szabó Mária és Szíjj Zsuzsanna. (A katedrális)

Ken Follett Egy új korszak hajnala!

You may also like...