101 gondolat, ami megváltoztatja az életedet Brianna Wiest könyve

Hogyan legyünk mentálisan erősek, érzelmileg kiegyensúlyozottak : „A legfontosabb, hogy azt tedd, ami boldoggá tesz – és hogy megértsd végre: a boldogságod a te kezedben van, csakis a te felelősséged. Nem egy napra, egy állásra, egy kapcsolatra vagy egy változásra van tőled, hanem itt van veled e pillanatban is. Az egyetlen dolgod, hogy elgördítsd a megélése előtt tornyosuló akadályokat. Egyetlen változásra van szükség – saját magad megváltoztatására.” (101 gondolat)

Nem mondhatni, hogy a boldog élet elérése mindig egyenes lenne, ez nem jellemző rá. Vannak kihívások és nehézségek is amelyek nehezebbé tehetik az utunkat. Ám ez egy lehetősé is egyben arra, hogy megváltoztassuk a gondolkodásunk módját és fejlődjünk.

A 101 gondolat itt megrendelhető- Libri ! I Az E-könyv változat pedig itt tölthető le – Ingyenes beleolvasási lehetőséggel- Libri!

A szerző Brianna Wiest – Bestsellere a Te magad vagy a hegy – ebben az új könyvében megmutatja, hogy milyen káros is a helytelen gondolkodás, egyféle megvilágosodást hoz el a könyv olvasójának. Brianna kiválóan ismeri az embereket , pszichológiai érzékével tárja elénk amit nekünk hallanunk szükséges, de egyébként pedig elzárkózunk a hallásától. Valójában amit már amúgy is tudunk magunkról, ám elfolytjuk. Ez lehet akár a kapcsolatainkkal összefüggő, a saját életünkről, és egyáltalán a külvilág felé kommunikálás témája. A 101 gondolat választ adhat a kérdésekre, és értékes könyvünk lesz a változás idején a boldogsághoz vezető utunkban. A könyv kiadója : Libri Könyvkiadó Kft. A könyv oldalszáma 400 .

A Vonzás törvénye Kollár Betti könyve!

You may also like...