Ruediger Dahlke- Súlyproblémák

A túlsúly és az átlagon aluli súly jelentése és gyógyítása: Világunk nagy részén súlyos problémákat okoz a helytelen táplálkozás. A könyv írója, ahogy azt már megszokhatták azok akik olvastak tőle könyvet, most is a lelki és szellemi oldaláról közelít. Ebből a szemszögből nézve a tünetek komoly üzeneteket hordoznak magukban. Ebből akár tanulhatunk is, és a lelki fejlődésünkhöz is nagy segítség. A könyvben felhozza Ruediger Dahlke a tudatos és túl és alultápláltságot, és a „bánatháj” jelenséget is. (Súlyproblémák)

A megrendelés előtt akár bele is olvashat a könyvbe !

Bemutatja az írás a súlyproblémák alternatíváit, és közben ellát minket új szemléletű gyógymódokkal is. Ezek a praktikák a valódi okokat gyógyítják. Ez azért fontos, mert az érzelmi szinten keletkezett problémát csakis akkor szüntethetjük meg ha érzelmi gyökereit kezeljük. Ha megértettük, hogy mért van túlsúlyunk akkor azt sikerülhet megoldanunk és helyreállítani a helyes testsúlyt. Végső soron arra kell törekednünk, hogy egyensúlyba kerüljünk. (Súlyproblémák)

„Ruediger Dahlke orvos, pszichoterapeuta, természetgyógyász, bestselleríró. Az ezotéria és az alternatív gyógymódok egyik legismertebb európai szakértője, könyveit 28 nyelvre fordították le világszerte. A teljes értékű növényi táplálkozást népszerűsítő ausztriai TamanGa nevű központja mellett online felületeken is folyamatosan tart szemináriumokat és képzéseket többek között a homeopátia, a pszichoszomatika, a légzésterápia és a méregtelenítőterápiák témakörében.” Libri

Sorsnavigátor második könyv

You may also like...